Πώς Λειτουργεί;


Πολλές επιχειρήσεις χρησιμοποιούν κουπόνια για να προωθήσουν τις προσφορές τους και να αυξήσουν τις πωλήσεις τους!

Δείτε τα πλεονεκτήματα του MyCoupon.gr!

 •  

  Τα Κουπόνια Αλλάζουν

  Όπως όλες οι μορφές διαφήμισης και προώθησης έτσι και τα εκπτωτικά κουπόνια αλλάζουν τον τρόπο επικοινωνίας των προσφορών μιας επιχείρησης! Θα τα βρεις στο internet αλλά και στα κινητά τηλέφωνα καταφέρνοντας έτσι να στοχεύσουν χιλιάδες πελάτες σε όλη την Ελλάδα!

 •  

  Οι Πελάτες αναζητούν κουπόνια και προσφορές στο Internet

  Οι πελάτες αναζητούν κουπόνια και προσφορές στο internet! Εκτυπώνουν τα κουπόνια για αγορές από τα φυσικά καταστήματα ή τα χρησιμοποιούν στα διάφορα ηλεκτρονικά καταστήματα.

   

 •  

  Είναι Πανεύκολο!

  Τα κάνουμε όλα εμείς! Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να δημιουργήσεις το κουπόνι ή την προσφορά σου εύκολα και γρήγορα. Είναι διαθέσιμο άμεσα σε χιλιάδες επισκέπτες του MyCoupon.gr αλλά και αποστέλεται με email –αυτόματα- (μέσω του newsletter) σε χιλιάδες δυνητικούς πελάτες. Τόσο απλά! Φτιάξε το δικό σου τώρα ή επικοιώνησε μαζί μας εδώ για να μάθεις περισσότερα!

   

 •  

  Είναι Πολύ Φθηνό!

  Δοκίμασε ένα νέο τρόπο προώθησης και επικοινωνίας της προσφοράς της εταιρείας σου με μόνο 49 Ευρώ (+ΦΠΑ). Άρα 49 Ευρώ ΜΟΝΟ για έναν ολόκληρο μήνα! 30 ημέρες προβολή αλλά και αποστολή της προσφοράς σου με newsletter σε χιλιάδες πελάτες! Εκμεταλεύσου την προσφοράς γνωριμίας μας για το ξεκίνημα μας, μιας και η τιμή αυτή θα ισχύσει για λίγες εβδομάδες μόνο! Το όνομα της επιχείρησης σου και η προσφορά θα δημοσιευθούν στο MyCoupon.gr αλλά και θα συμπεριληφθούν στο newsletter που αποστέλουμε κάθε εβδομάδα σε χιλιάδες πελάτες.

   

 •  

  Προσφορές στην Πόλη σου!

  Θέλεις να βλέπεις προσφορές που γίνονται μόνο στην πόλη σου; Ψάχνεις προσφορές βάση των αναγκών και των κατηγοριών που σ'αρέσουν; Το MyCoupon.gr επιτρέπει την αναζήτηση κουπονιών και προσφορών βάση της πόλης που μένεις αλλά και των κατηγοριών που σε ενδιαφέρουν. Μην χάνεις χρόνο ψάχνοντας!

 •  

  Διαφημίσεις

  Οι διάφορες διαφημίσεις μας (στο internet και στα ραδιόφωνα) φέρνουν πολλούς δυνητικούς πελάτες στο MyCoupon.gr, οι οποίοι αναζητούν εκπτώσεις και προσφορές για οικονομικότερες αγορές!

   

 •  

  Φτιάξτο Μόνος Σου

  Φτιάξε το κουπόνι και την προσφορά σου... μόνος σου! Εμάς δεν μας χρειάζεσαι! Επικοινώνησε με την Εξυπηρέτηση Πελατών για οποιαδήποτε απορία έχεις. Σου απαντάμε σε λιγότερο από 24 ώρες για να σε βοηθήσουμε με ότι χρειαστείς! Φτιάξε το κουπόνι σου τώρα!

   

  Ξεκίνα λοιπόν σήμερα κιόλας! Φτιάξε εδώ την προσφορά της επιχείρησης σου!

   

  ή Κέρδισε Χρήματα εάν έχεις ένα site ή blog! Προώθησε τώρα το MyCoupon.gr