Βοήθεια / FAQ


Σε περίπτωση που θέλετε να επικοινωνήσετε με το MyCoupon.gr είτε γιατί είστε εταιρεία (και επιθυμείτε να συνεργαστείτε με το MyCoupon.gr) είτε είστε επισκέπτης/χρήστης και έχετε απορίες σχετικά με το πως λειτουργεί το MyCoupon.gr, Επικοινωνήστε μαζί μας Εδώ!

 

Μπορώ να επισκέπτομαι το MyCoupon.gr για να βρω Κουπόνια και Προσφορές;

Εννοείται!! Κάνε κλικ στη home page μας και δες όλα τα Κουπόνια και Προσφορές σε ισχύ! Μπορείς να τα εκτυπώσεις ή να τα χρησιμοποιήσεις απευθείας στο ηλεκτρονικό κατάστημα που μπορεί να έχει η επιχείρηση που επικοινωνεί την προσφορά!


Γιατί να δώσω το email μου;

Θα λαμβάνεις το Newsletter του MyCoupon.gr περίπου κάθε εβδομάδα. Ένα email που θα περιλαμβάνει κουπόνια και προσφορές θα αποστέλεται στο email που έδωσες. Στην αρχή θα λαμβάνεις προσφορές από όλη την αγορά! Στη συνέχεια και όσο μεγαλώνουμε θα σου στέλουμε προσφορές που θεωρούμε ότι ταιριάζουν μόνο για εσένα!


Θέλω να διαγραφτώ από το Newsletter με τις Προσφορές/Κουπόνια;

Κανένα πρόβλημα! Άλλαξες γνώμη; Έλα πάλι αύριο ή όποτε εσύ θελήσεις για να γραφτείς ξανά! Τόσο εύκολο! Ο ευκολότερος τρόπος για να διαγραφείς είναι να κάνεις κλικ στο link Διαγραφή στο κάτω μέρος του Newsletter που έλαβες από εμάς!


Πώς μπορώ να λαμβάνω Κουπόνια και Προσφορές στο κινητό μου; (σύντομα διαθέσιμο!)

Υπάρχει ένα link στο κάτω μέρος αυτής και κάθε σελίδας μας που γράφει "Κουπόνια για Κινητά". Μερικές επιχειρήσεις θα δημιουργήσουν Κουπόνια και Προσφορές μόνο ή και για κινητά τηλέφωνα! Μπορείς να στέλνεις αυτά τα Κουπόνια απευθείας στο κινητό σου. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να δείξεις το μήνυμα στο κινητό σου στο κατάστημα που δημιούργησε την προσφορά/κουπόνι.


Μπορώ να αποθηκεύσω τα Κουπόνια που μου αρέσουν;

Φυσικά και μπορείς! Απλά κάνε κλικ πάνω στο κουπόνι που θέλεις, για να σου εμφανιστεί η σήμανση «Αποθήκευση στα Αγαπημένα». Έτσι θα έχεις την δυνατότητα (εφόσον έχεις εγγραφεί στο MyCoupon.gr) να βλέπεις συγκεντρωμένα, στην ενότητα «Τα Κουπόνια Μου» όλα τα αγαπημένα σου κουπόνια.


Βοήθεια για Επιχειρήσεις


Πώς μπορώ να δημιουργήσω ένα κουπόνι για την επιχείρηση μου και να το επικοινωνήσω σε χιλιάδες πελάτες;

Είναι πανεύκολο! Κάνε κλικ πάνω δεξιά στο σημείο "Φτιάξε το Κουπόνι σου" και ακολούθησε της οδηγίες για να φτιάξεις μόνος σου το Κουπόνι ή την Προσφορά για την επιχείρηση σου. Χρειάζεσαι λίγα λεπτά μόνο! Με λίγα κλικ έχεις έτοιμη την προσφορά σου. Με το που θα ολοκληρώσεις τη δημιουργία/παραγγελία του κουπονιού σου (και μετά από έγκριση από την ομάδα μας), το κουπόνι/προσφορά σου εμφανίζεται αυτόματα στη λίστα με όλα τα κουπόνια. Στη συνέχεια αποστέλεται μέσα στο Newsletter που αποστέλουμε εμείς κάθε εβδομάδα, και προσέγγισε χιλιάδες πελάτες με μόνο 49 Ευρώ (+ΦΠΑ)! Στη συνέχεια οι πελάτες μπορούν να το εκτυπώσουν ή να το στείλουν στο κινητό τους και να το χρησιμοποιήσουν κατά την αγορά τους. Αλλιώς μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας εδώ!


Τί γίνεται εάν δεν καταφέρνω να φτιάξω σωστά το Κουπόνι/Προσφορά μου;

Επικοινώνησε μαζί μας οποιαδήποτε στιγμή! Στείλε email στο info(at)MyCoupon.gr και εμείς θα σου απαντήσουμε άμεσα!


Υπάρχουν και άλλες υπηρεσίες εκτός από την προβολή του Κουπονιού μου και την αποστολή του Newsletter που στέλνει το MyCoupon.gr;

Αυτήν την στιγμή οι 2 υπηρεσίες αυτές πιστεύουμε ότι καλύπτουν στο μέγιστο την επικοινωνία της προσφοράς της επιχείρησης σας. Στο μέλλον όμως σκοπός μας είναι να δημιουργήσουμε τις υπηρεσίες αυτές που εσύ και όσοι μας επισκέπτονται θα μας προτείνουν. Είμαστε εδώ για να σε ακούμε με προσοχή και να δημιουργούμε αυτά που πραγματικά χρειάζεσαι για να δώσεις ώθηση στην επιχείρηση σου!


Πώς θα δουν οι πελάτες το Κουπόνι/Προσφορά της επιχείρησης μου;

Διαφημίζουμε το site μας σε όλο το Ελληνικό internet αλλά και στα ραδιόφωνα! Ο κόσμος μας επισκέπτεται, αναζητά τα κουπόνια στο site μας αλλά και δίνει το email του (όσοι επισκέπτες το επιθυμούν!) για να λάβει το εβδομαδιαίο Newsletter μας με τα Κουπόνια/Προσφορές της επιχείρησης σου!


Ποιά είναι η Ομάδα του MyCoupon.gr;

Η Ομάδα μας απαρτίζεται από ανθρώπους με μεγάλη εμπειρεία στο Internet, την Retail Αγορά, το Online Marketing και τις Πωλήσεις. Είμαστε εδώ για να δώσουμε την ώθηση που χρειάζεται η επιχείρηση σου! Δοκίμασε μας με πολύ μικρό κόστος!!